Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU Babalar Günü Dolayısıyla bir mesaj yanınladı. Başkan MUĞLU mesajında şu ifadelere yer verdi; Toplumun en küçük yapı taşı olan aile kavramı; kültürümüzün, milli ve manevi değerlerimizin, gelenek ve göreneklerimizin gelecek nesillere aktarılmasında çok büyük bir öneme sahiptir” dedi. Başkan MUĞLU şunları kaydetti; “Ailenin temel direği olarak tanımlanan babalar da aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, şefkat, saygı gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Yaşamları boyunca, kendilerini adadıkları aile fertlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için canla baş la çalışmalarının yanı sıra çocuklarına karşı gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarını n güçlenmesini sağlayan ve onları geleceğe hazırlayan babalar, toplumsal yapımızın ş ekillenmesinde, yeni nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesinde ulvi bir görevi yerine getirmektedir. Aile bireylerinin mutluluğunu kendi mutluluğu addeden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, hayatlarının her anında emeği bulunan başta tüm şehit babalarımızın ve tüm babalarımızın ‘ Babalar Günü’nü kutluyorum. Babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, onlara karşı duyulan sevgi, saygı ve vefa duygularının daima gösterilmesi dileklerimle sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar temenni ediyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.